BESZÁLLÍTÓ PARTNERÜNK

vonóhorog

RÖGZÍTÉS EGYETLEN KATTINTÁSSAL

Az ORIS FIX4BIKE® adapterrendszere

Az ORIS FIX4BIKE kerékpártartói az innovatív és szabadalmaztatott adaptermegoldások a FIX4BIKE®® vonórudakhoz. Az egyedülálló rögzítőrendszernek köszönhetően a kerékpártartó egyetlen kattintással felszerelhető, és azonnal párosítható és igazítható a FIX4BIKE-hoz®. Jelentős előrelépés a biztonság, a stabilitás és a tartósság terén.


A kerékpártároló összeszerelése még soha nem volt ilyen biztonságos és egyszerű.
Az innovatív rögzítőrendszer tökéletesen illeszkedik a FIX4BIKE® pótkocsi csatlakozó gömbfejéhez. Ez pillanatok munkájává teszi, hogy a hordozót egyetlen művelettel felszerelje a pótkocsi csatlakozójának labdájára.

Egy hallható "kattanással" a tartó biztonságosan bepattan a FIX4BIKE® pótkocsi csatlakozójának középre helyezett helyzetébe. A golyósnyakon lévő oldalsó csavarok megkönnyítik a hordozó vezetését, amikor felhelyezik, és rögzítik a csúszás ellen.

MINDEN, AMIT A VONÓHORGOKRÓL TUDNI AKARTÁL

Olvasd el cikkünket és tudj meg mindent a vonóhorgokról

A  vállalati felelősségvállalás és a gazdasági siker kéz a kézben járnak

Vállalkozásként az ORIS és anyavállalata, az ACPS Automotive elkötelezett a társadalmi és környezettudatos cselekvés iránt alkalmazottaik, üzleti partnereik és a társadalom felé. Azáltal, hogy ezt a megközelítést munkájuk minden aspektusára alkalmazzák, hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz.

Ez nem csak a gyártási folyamatokban nyilvánul meg, például a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásában, vagy a nyersanyagok és az energia takarékos felhasználásában. Felelősségüket látják olyan termékek fejlesztésében is, amelyek folyamatos felhasználási megtakarítást eredményeznek.

INNOVÁCIÓ, AMELY ETALONNÁ VÁLIK

Az ORIS és az ACPS Automotive több mint 65 éve folyamatos innovációt képvisel a stuttgarti térségben található székhelyükön, valamint a világ más fejlesztési és gyártási helyszínein.
A világszerte több mint 140 szabadalommal rendelkező ORIS és anyavállalata, az ACPS Automotive technológiai és innovációs vezetők a forgórendszerek és a vontatók mechatronikája terén.

A vállalatok tehát döntő szerepet játszottak az ágazat technológiai fejlődésének alakításában.