BESZÁLLÍTÓ PARTNERÜNK

vonóhorog

AZ AUTOMATA  VONÓHOROG FELTALÁLÓJA

A világméretű szabadalmakkal rendelkező gömbfejű vontató feltalálójaként a Westfalia-Automotive 1932 óta természetes igényt tart a piacvezető szerepre. Mert ennek a zseniális ötletnek a születése jellemzi azokat az alapokat, amelyeken a most már több mint 85 éves siker alapul:

- folyamatos innováció
- Legmagasabb minőség
- maximális biztonság
- Konzisztens ügyfélközpontúság

A siker további mozgatórugója a termékpaletta célzott bővítése, amellyel folyamatosan új piacokat, célcsoportokat és partnereket nyernek az autóiparból. Teljes körű beszállítóként a vállalat összesen több mint 1,700 különböző típusú vontatót gyárt - pontosan az adott jármű gyártmányaihoz fejlesztve.

A termékportfóliót elektromos készletek, kerékpártartók és kiegészítők teszik teljessé. Az összes neves autógyártó mellett ügyfelei közé tartoznak a nemzetközi utópiac legfontosabb nagykereskedői is.

A WESTFALIA márka jó hírnevét az autóiparral szoros együttműködésben kifejlesztett kiváló minőségű vonóhorogok tervezése és gyártása terén szerzett hírneve alakította. Minden vonóhorgot úgy terveztek, hogy pontosan illeszkedjen az egyes járművek vonóhorog rögzítési pontjaihoz, ami abszolút tökéletes illeszkedést, valamint gyors és egyszerű felszerelést eredményez.

MINDEN, AMIT A VONÓHORGOKRÓL TUDNI AKARTÁL

Olvasd el cikkünket és tudj meg mindent a vonóhorgokról

A TERMÉKEK BIZALMAT TEREMTENEK

A Westfalia Automotive termékei mindig is nagy elismerést és tartós bizalmat élveztek a járművezetők, a műhelyek és az autóipar körében világszerte. Mivel a német szabványok szerint a legmagasabb minőség jellemzi őket.

Ez minden felhasználó számára előnyös – a végfelhasználók számára a közúti közlekedés megbízható biztonsága, a műhelyek az egyszerű összeszerelés és működtethetőség szempontjából, és

az iparág a szoros együttműködésből és az ebből eredő, személyre szabott termékekből. Ily módon a Westfalia-Automotive minden partnernek megfelelő előnyt kínál – akár a jobb életminőség, akár a gazdasági siker növelése révén.

Nem véletlen, hogy a céget hétszer egymás után a "Legjobb márka" -nak választották a vontató szektorban az "auto motor und sport" magazin olvasói. Ez a kiemelkedő minőség nem véletlen, hanem a kiváló, erősen motivált munkavállalók, a folyamatos kutatómunka és a szisztematikus folyamatorientáció eredménye.

A Westfalia-Automotive műszaki központjában a termékfejlesztéshez szükséges összes fontos erőforrás 3,500 négyzetméteren van csomagolva. Saját laboratóriumainkban a teszteket az autóipar szabványai szerint végzik. A kapcsolódó logisztikai központ 24 órás szolgáltatásával biztosítja a just-in-time szállítást.